2012. július 8., vasárnap

Házi áldás

Nézegettem már régóta a blogokon és nagyon tetszett. Csak azt nem tudtam elképzelni, hogy a szöveg hogyan készül.Aztán születésnapomra kaptam Erikától egy "Édes otthon" üdvözlőtáblát , amire hasonló technikával került fel a szöveg.Erikától kértem segítséget , aki elárulta a nagy "titkot". (sőt a blogján közzé is tette) A következő lépés az volt, hogy megvettem a transzfer papírt.A papírboltban nálunk méregdrága, 800 Ft/ív , de később rátaláltam az Aldiban , ennél sokkal olcsóbban árulták.Valahogy nem volt bátorságom nekiállni.De most itt a szünet.... úgyhogy a szöveget megterveztem, kinyomtattam és sikerült!!!!Gyorsan kettőt el is készítettem , és úgy érzem lesz még folytatás...


A színek nem a legjobbak a fényképen:(

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon klasszak lettek!!! Meg sem unod majd, mert annyira be tud lelkesiteni a nyomtatás lehetösége.:-)))

    Én is sokat készitettem Házi Áldásokat...ezzel a technikával.:-))) Nem lehet megunni. De szöveget bármit tudsz rátenni...án már párnára is nyomtattam idézetet söt fénnyképet is.:-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van,az én agyam is rákattant a témára,gondolatban már a karácsonyi ötleteknél tartok!Aztán majd meglátjuk, hogy mi valósul meg a sok tervből...!?

      Törlés