2011. november 27., vasárnap

Szülinapi beszámoló I.

Idén nyáron jelentkeztem Rita szülinapi játékára.15-en kerültünk a piros csapatba.Mindannyian ajándékot küldünk a születésnapját ünneplő társunknak.Ma én voltam az, aki izgatottan bontogathatta a meglepetés csomagokat.10 csomag érkezett meg eddig, a többit a jövő héten várom. Természetesen azokról is készítek majd beszámolót.
Ezt a csomagot Ágotától kaptam.Nagyon elegánsak ezek a natúr karácsonyfa díszek,és végre lesz helye a tűimnek.Eddig hiába vettem egy-egy csomaggal, ha elkezdtem használni őket, fokozatosan eltüntek.
 Csernok Évától érkezett:Csak ámultam ezen a szetten. A nagy álmom, hogy egyszer talán én is tudok majd szabad gépi tűzést csinálni. Addig is azonnal használatba vettem a tolltartót és a telefontartót.A könyvjelző a hímzett üdvözlettel pedig mindig erre a napra fog emlékeztetni.
 Csilla csomagjára egy perc alatt lecsaptunk, én a kulcstartóra a lányom pedig a virágos csatra és kijelentette, hogy ez az övé.Csodálatos a színe!
 Kedves Edit! Hasonlóan járt a te ajándékod is.A textil tároló már a fürdőszobában van, bevetésre készen.Nem győztem gyönyörködni a gépi tűzésben. A kék pedig nagy kedvencem.A mézest is hamar eltüntette volna a család, ha engedem.
 Borbás Gabi csomagjában 2 tündéri angyalka volt.Most, hogy írom a sorokat, eszembe jutott, hogy azóta nem is láttam őket.Azt hiszem házkutatást kell csinálnom a lányom szobájában!A füzetborítód csodaszép, rengeteg munkád lehetett vele!
 Balogh Évátol kaptam a következőket.A tea nálam tuti befutó,a suliban minden nap többet is iszom.A csokis szappannak is örültem,egyszer vettem már hasonlót, nagyon szerettem.Ha te készítetted azt a fém valamit(ugye, könyvjelző??)akkor minden elismerésem a tiéd, igényes ,szép munka.
 Glória csomagja is tele volt meglepetésekkel.A muffinos kulcstartót szinte meg se nézhettem, mert Míra máris feltette a kulcscsomójára.Én meg azonnal besöpörtem a másikat.(Aki olvasta a múlt heti e-mailomat, az tudja, hogy miért.)A gombokon csak ámultunk,most egyfolytában azon jár az agyam, hogy mire tudnám minél előbb felhasználni.A Mikulásnak is nagy sikere volt, nem csak a gyerekek körében.A szalag, csipke és farkasfog pedig nem sokáig árválkodik majd a varródobozban.
 Zsuzsa! A nyaklánc színét nagyon eltaláltad, már tudom is, hogy mihez fogom először felvenni.A karkötőről pedig a lányom megállapította, hogy ez pont tökéletes az ő kezére. Ezek után mit mondhattam én??
 Subák Erika csomagjában volt egy gyönyörű keresztszemes képeslap.Kedves Erika ez olyan gyönyörű, hogy ha nem haragszol,akkor ha már kigyönyörködtem magamat benne, akkor valahogyan ügyesen le szedem róla a papírt és fel fogom használni valaminek a dekorálására, hogy még tovább megmaradjon.Lehet, hogy éppen füzetborítót varrok belőle, mert a tiéd is annyira tetszett, hogy kedvet kaptam a készítéséhez!A kis kávés csésze nagyon ötletes és képzeljétek, arra is a nevem van hímezve.Sajnos nem szerencsés a kép, a füle nem látszik.
Ezek az elegáns díszek Banász Erikától érkeztek.Honnan tudtad, hogy egy ilyen kis táblára vágyom??Az előszobában azonnal levettem az én általam készített dekorációt és kicseréltem e tiédre.Azt már talán mondanom sem kell, hogy a piros szív már a lányom szobáját díszíti.(Lehet, hogy levélben megkereslek az ügyben, hogy hogyan készítetted a feliratot.)

Lehet , hogy furcsának tartjátok, hogy miért az ablakpárkányon fényképeztem.Azért, mert olyan borult volt az idő,ha pedig villanyt kapcsoltam, akkor az összes kép narancssárgás színű lett.Ez volt még a legvilágosabb hely a lakásban.

Nagyon szépen köszönöm ezt a sok gyönyörűséget, igazán szép napot szereztetek vele!!
Talán ezekből a sorokból is kiderült, hogy MIDEGYIKNEK igen örültem!!!

8 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot itt is :-)
    Örülök, hogy tetszik a szett, mert aggódtam, hogy fogadod majd ezt a szokatlan színkombinációt :-)

    VálaszTörlés
  2. Boldog Születésnapot itt is :)
    Igen a fém az vörösrézből készült könyvjelző és saját készítésű természetesen :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog Születésnapot Kívánok! :) Örülök, hogy tetszett! :))) A Titkaim oldalon fent van az elkészítése, ugyan az mint a szalag címke készítése. :) Jó munkát hozzá, ha majd oda érsz, akkor muti meg mit alkottál belőle, ha lehet! :) Erika

    VálaszTörlés
  4. Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!:)

    VálaszTörlés
  5. örülök hogy tetszett az ajándék ..:))

    VálaszTörlés
  6. Boldog szülinapot utólag is. Nagyokat mosolyogtam, miközben olvastalak, mert nálunk is mindig küzdelem van a kiskamaszommal, ha kapok valamit...az kié is lesz????:-)))

    Tényleg nagyon szépeket kaptál. Már én is várom az én szülinapom...bár nem most lesz még!

    Kivánok minden jót neked:

    Batorba-Csilla a kékektől.:-))

    VálaszTörlés
  7. Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánok és örülök, hogy sikerült mindenkinek örömöt szereznem. ;)

    VálaszTörlés